Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kladno Novinky

Nečekané rozřešení má případ neznámého muže, který v minulém týdnu v Kladně lákal dvojici školáků k sobě do auta a sliboval jim hračky. Rodiče z Kladna mohou být o něco klidnější. Po důkladném policejním vyšetřování totiž vyšlo najevo, že děti si případ vymyslely. 

Pokud tím desetiletí výtečníci chtěli získat zájem rodičů, vyvolat strach ve školách a zaměstnat desítky policistů, skutečně se jim to podařilo. Ihned po ohlášení případu totiž do terénu v Kladně-Kročehalvech, kde k obtěžování mělo dojít, vyrazily hlídky, které lokalitu několik dní intenzivně „pročesávaly“.

Policisté pátrali zejména po zelené dodávce bez oken v zadní části, do níž měl neznámý muž děti lákat. Tato informace se nakonec ukázala přece jen užitečná, ikdyž jinak, než kvůli čemu hlídky vůz hledaly původně.

Podle mluvčí kladenské policie Michaely Novákové byla do případu zapojena také speciálně vyškolená vyšetřovatelka, která pracovala s dětmi. A právě ona během výslechů začala přicházet na nesrovnalosti ve výpovědích dívky a chlapce.

Ilustrační foto KL Ilustrační foto KL

________________________________________________________________________________

Máte nemocného domacího mazlíčka? 

________________________________________________________________________________